Het deelnemen aan wedstrijden is geheel vrijwillig. Wanneer men deelneemt aan het sparring moet men in het bezit zijn beschermers. Natuurlijk moet men voor alle wedstrijden in het bezit zijn van een ITF Taekwon-do pak.

De wedstrijden vinden plaats op een wedstrijdvloer van 7 bij 7 meter en worden geleid door één hoofdscheidsrechter en vier hoekscheidsrechters. De duur van een wedstrijd is over het algemeen 1½ (jeugd) of 2 minuten (junior en senior).

Elk jaar worden door verschillende organisatie’s wedstrijden georganiseerd, waarvoor je kan inschrijven. Muye Dojang Rotterdam streeft er naar om elk jaar clubkampioenschappen te organiseren. Deze kampioenschappen zijn vooral gericht op de jeugdleden. Deze kampioenschappen zijn laagdrempelig en is geschikt voor beginnende deelnemers. Het is voor alle jeugdleden mogelijk om aan deze club-kampioenschappen deel te nemen.

Onderdelen

Afhankelijk van toernooi, kunnen deelnemers meedoen aan verschillende onderdelen. De meest voorkomende onderdelen zijn:

Selectie

Binnenkort…

Uitslagen

Als vereniging hebben we sinds de oprichting in september 2012 meegedaan aan tientallen toernooien in het binnen- en buitenland. Klik hier om de uitslagen van deze wedstrijden te bekijken.