Deze pagina is voor leden van sportclub Muye Dojang. Toekomstige leden kunnen een een proefles aanvragen. Tijdens uw proefles zullen we u een inschrijfformulier meegeven.


Wijzigingen

Wijziging gegevens

Ben je verhuisd of zijn je contactgegevens veranderd? Geef het dan door via dit formulier zodat wij onze administratie up to date kunnen houden.

Wijziging abonnement

We hebben bij Muye Dojang verschillende abonnementen. Wil je het huidige abonnement wijzigen, vul dan dit formulier in.


Aanmelden

Aanmelden seminar/bondstraining

Regelmatig vinden er seminars en bondstrainingen plaats. Om hier aan deel te nemen, verzoeken we dit formulier in te vullen.

Aanmelden wedstrijd

Gedurende het jaar zijn er verschillende wedstrijden

Aanmelden examen

Wanneer je bent uitgenodigd voor het doen van een examen, moet je jezelf nog aanmelden voor het examen. Daarmee geef je aan dat je dit examen ook wilt doen en bereid bent aan de bijhorende verplichtingen te voldoen. Wanneer je niet voor de deadline bent ingeschreven, mag je ook geen examen doen! Zorg daarom dat je op tijd ingeschreven bent. Inschrijven kan via dit formulier.

Aanmelden clubuitje

Periodiek organiseren we clubuitjes. Wil je mee? Via dit formulier kan je jezelf hiervoor aanmelden.


Uitschrijven

Uitschrijven

Wij vinden het altijd jammer als leden stoppen met sporten, maar we respecteren de keus. Vaak komt het voor leden wegblijven, zonder opgave van reden. Omdat leden een overeenkomst met sportclub Muye Dojang zijn aangegaan, moet deze worden ontbonden. Doet u dit niet, dan blijft u contributie verschuldigd! Door het invullen van dit formulier kunnen wij de overeenkomst beëindigen.