Dag 2 Trainingskamp Korea

Vandaag tweede trainingsdag achter de rug. Wat een dag! Een ochtendles van master Shin, met duidelijk uitleg over de eerste series hosinsul. Daarna kregen we van grandmaster Lim uitleg over de principes van martial arts en dus ook Jungki Kwan Hapkido. Dat de fundamentele technieken in de eerste series belangrijk zijn was ons al duidelijk, maar nu met uitleg over de achterliggende gedachte en voorbeelden uit diverse martial arts waaronder Judo en Taekwon-do zorgde voor heel veel kwartjes die zijn gevallen!

Na de ochtendtraining werden we door master Younggu Lee meegenomen voor een heerlijke lunch en een culturele rondleiding. Met traditionele Koreaanse gerechten, het eerste winkel van Samsung, bezoek aan een museum van traditionele Koreaanse items en moderne operahuis werd ons een impressie gegeven van Korea.

Tijdens de middagtraining kregen we weer les van grootmeester Lim en gingen we verder op waar we gisteren waren gebleven. Wat een eer om les te krijgen van grootmeester himself! Zoveel kennis, zoveel informatie, zoveel technieken in twee dagen! Echte eye opener! Trots om onderdeel te zijn van het Jungki Kwan familie!

Foto’s met dank aan master Younggu Lee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *