Maatregelen i.v.m. Corona virus

❗ Vanwege aangescherpte richtlijnen vanuit de overheid en na overleg met het bestuur, heeft Muye Dojang het volgende besloten:

❌ Deze week zullen ALLE Tigers LSE, Taekwon-do en Hapkido lessen komen te vervallen!

🥋 Vanaf maandag zullen we met een aangepast lesrooster een deel van onze lessen hervatten. Volgens het aangepaste lesrooster vervallen de extra Taekwon-do lessen en zullen tot nader order alle Hapkido lessen niet doorgaan. Op zaterdag zullen er alleen Tigers LSE lessen zijn. Om drukte te voorkomen zullen de lessen vijf tot tien minuten eerder stoppen. We vragen onze leden zoveel mogelijk thuis om te kleden om drukte in de kleedkamers te voorkomen. Ook zullen er tijdens de Taekwon-do lessen geen beschermers uitgeleend worden.

🏆 Alle toernooien en seminars tot en met 31 maart worden afgelast. Over toernooien van na 1 april volgt later bericht. Vooralsnog kan je hiervoor via de website aanmelden.

🤧 Tot slot verzoeken we om thuis te blijven als er sprake is van koorts en/of luchtwegklachten. We begrijpen als je uit voorzorg besluit om de rest van de maand niet te komen trainen. Communiceer dit wel even via whatsapp of mail, zodat we de niet gevolgde lessen kunnen verrekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *